Brev hjem til moder, Viborg den 7. november 1910.

[Previous Page] [Next Page] [Up] [Home Page] [Contents]

Viborg d.7/11-1910

Kære Moder og søskende!
 På lørdag begyndte jeg at sy kl. cirka 5, jeg syede hægter i og sådan noget stads, kl. 7½ var der ikke mere til mig at bestille, så gik jeg op på mit værelse og ordnede lidt, derefter gik jeg i seng, og sov godt. I går kom jeg op kl. 7½, hvorefter jeg gik ned og fik lavet kaffe hos frøkenen, så sad jeg og strikkede om formiddagen dernede, og om middagen var frøkenen og jeg til koncert på torvet, hvilket jeg for resten slet ikke syntes om, da jeg var kommen hjem kom Kirstine Hvam, så fulgte jeg med hende hjem, vi var ude sammen og købe skrivetøj og hæklenål og sådan noget, kl. 5 var vi sammen til kirke i to timer, så fulgte jeg med hende hjem og drak the og hæklede, og blev samtidig kendt med hendes frøken, hvilken er en flink dame. (Frk. Pedersen)
----------
Jap, alt dette jaskede jeg af mig i morges, jeg troede ikke jeg kunne få tid nu i middag, men da vi ikke skal begynde før kl 2 kan jeg jo nok få tid. Jeg er lige kommen fra missionshjemmet, vi sad i soveværelset og spiste sødsuppe, bagefter fik vi hvidkål med noget sjov pølsemad imellem og så hvid sovs. Dernede spiser foruden mig, Margrete, Ingeborg, Nikoline og en til, jeg husker ikke hendes navn. Og heroppe er vi til at sy, Frk. Eriksen, Frk. Rasmussen, Frk. Henriksen, Thora, Karoline og ”maj”, i morgen kommer Line, i alt bliver vi syv.
 I må godt sørge for snart at sende mig et spejl, en klædebørste og en saks, jeg mangler det. Mor! alle de andre heroppe går i støvler, så gør jeg ligeså. Jeg glemte at skrive, at jeg kan da ikke mærke at der er nogen af dem missions dernede i hjemmet. Nu skal jeg ned og købe frimærker, og så op og ha` regning gjort op, så er kl. vist 2, jeg må skynde mig. Hermed en hjertelig lykønskning til Stinneken og en kærlig hilsen til jer alle fra Eders Pouline.[Next] Brev hjem til moder, Ærø den 24. juni 1914
[Up] Breve fra - og til - Pouline Munk
[Home] Home Page
[Contents] Hjemmeside1 Contents

Last modified on 1. January 2009